USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку «промишляли» квартирними злочинами

8 Травня 2012 15:21
Двох лучан, які промишляли квартирними крадіжками, затримали правоохоронці. Ті вже бували за ґратами і, як з’ясувалось, причетні до 6 злочинів.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.


Затримані 31-річний Юрій та 35-річний Петро у минулому неодноразово потрапляли у поле зору міліціонерів. Зокрема, вже перебували за ґратами.

Нещодавно ж, як повідомив начальник відділу карного розшуку Луцького міського відділу міліції Володимир Піддубний, підозрюваних затримали в під’їзді одного з будинків Луцька під час виходу з квартири, яку ті обікрали. У затриманих вилучили викрадені речі: золоті вироби та гроші.
Підозрювані вже зізнались у скоєнні шести квартирних крадіжок.

Наразі чоловіки перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus