USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку під Апеляційним судом бачили бійку. Відео

16 Червня 2010 10:08
Біля Апеляційного суду Волинської області трапився сутичка між натовпом людей та правоохоронцями, внаслідок чого постраждало десять людей, одного чоловіка госпіталізували.
Про це повідомляє ВІП.
Як стало відомо із компетентного джерела, керівника сільськогосподарського підприємства із Ратнівського району підозрюють у фінансових махінаціях. Проти нього було обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Але слідство звернулося до Луцького міськрайонного суду із клопотанням про зміну запобіжного заходу на взяття під варту. Луцький суд задовольнив це клопотання.
Але захист чоловіка подав апеляцію на постанову Луцького міськрайонного суду до Апеляційного суду Волинської області. Колегія суддів Апеляційного суду визнала підстави для зміни запобіжного заходу необґрунтованими. Тому він вирішив звільнити керівника сільгосппідприємства з-під варти з зали суду, обмежившись підпискою про невиїзд.
Зрештою, чоловіка зустрічали десятки односельчан, які вітали його з цим. Однак перед приміщенням суду правоохоронці намагалися цього чоловіка скрутити. Серед них – і бійці спецпідрозділу «Беркут» в формі, - стверджують очевидці.
Однак люди, які почули про рішення суду, стали на захист чоловіка. Виникла сутичка, коли люди намагалися захистити чоловіка. Зрештою, стверджують джерела ВІПу, бійці «Беркуту» застосували спецзасоби, зокрема газ із балончиків.
Як наслідок, на місце НП виїхали дві карети швидкої, надавали допомогу постраждалим дві бригади лікарів. Загалом від сльозогінного газу постраждали десяток людей, одного чоловіка госпіталізували, - підтвердили лікарі.
За даними інших джерел, останнім виявився священик, а серед постраждалих є й жінки.
Голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк підтвердив, що біля приміщення суду таки трапилася НП.
У розпорядження ВІПу потрапило аматорське відео із місця події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Знаюча Показати IP 16 Червня 2010 10:40
Постраждав справді священик, це був отець Онуфрій з Покровської церкви.
Анастасія Показати IP 16 Червня 2010 11:27
Після такого свавілля потрібно негайно звільнити начальника Беркуту,міськвідділу та області.Скільки ще будуть страждати звичайні люди,громадяни своєї країни від "беззаконня",що йде від безграмотності цього "мусора".Надзвичайно низький рівень знань, агресивність і "вседозволенність"призводить до подібних наслідків.Необхідно кардинально очистити міліцію від "деградованих" та" перевертнів".Волинська міліція" впала "дуже низько в очах громади.ГАНЬБА!ГАНЬБА!ГАНЬБА!
LEM Показати IP 16 Червня 2010 12:34
Справа тут ось в чому. Чоловіка, справа якого розглядалась в суді "пресує" група "Континіум". В цієї людини бандити з "служби безпеки" Єремеева незаконно здерли майно та цінності в рахунок якихось боргів. Після того як чоловік звернувся в правоохоронні органи за захистом, його було безпідставно затримано та посаджено за грати. Суд скасував незаконне рішення слідчого, та після суду, куплені Єремеевим "мусора" знову затримали цю людину. Ось така правда і справедливість правоохорнних органів та прокуратура, яким начхати на закони та для яких подачки цього "бізнесмена" вище за власну честь та гідність. Те, що покідьки та корупционери програють все одно програють - це точно, але цікаво, що робиться у нутрі Єремеева - кажуть, що він вже однією ногою стоїть в могилі (лейкемія). Мабуть людськи прокльони мають силу більшу ніж робота його поплічників-лакеїв з числа його друзів-прокурорів.
знаючий Показати IP 16 Червня 2010 14:14
за своє рішення у першій інстанції пан Володя Миколайович отримав разом із головою 10 штук баксів. Можна було б, напевне,відпустити підсудного. Пізніше знайти мотиви для його затримання. Можна... Однак пану Філюку правоохоронці, котрі покликані охороняти права, звісно, не наші з вами,показали на чому тварини хвіст носять. Буде дммагатисяя якоїсь справедливості,тоді зроблять судову реформу, аби заткнути служжителям феміди рот. Раз і назавжди
знаючий Показати IP 16 Червня 2010 14:26
до речі не Беркут, а Титан
знаючий Показати IP 16 Червня 2010 14:39
постраждала вагітна жінка, яку бійці бравої правоохоронної структури копали ногами
ППЦ Показати IP 18 Червня 2010 21:27
ВИ НІЧОГО НЕЗНАЄТЕ ТІЛЬКИ ТАК АБИ ЦІКАВІСТЬ ПРИГЛУШИТИ ,ФЛУД......ТУТ ПОЛОВІНА НЕ ПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus