USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку на величезній площі горіла деревина. ФОТО

5 Жовтня 2011 16:22
У Луцьку трапилася пожежа на території недіючого підприємства, що на вулиці Індустріальній: на відкритій площі горіли відходи деревини.
Повідомлення про стихію волинська служба «101» отримала 4 жовтня о 16:18, – інформує центр пропаганди УМНС України в області.
На момент прибуття пожежників площа горіння сягала 600 квадратних метрів. Відходи деревини палали з одного боку впритул до промислової будівлі недіючого складу – від високої температури у приміщені плавилися шибки.
Подальший шлях вогню рятувальники перекрили.

Окрім того, з інших сторін від епіцентру пожежі розташовувалися легкові автомобілі та запаси деревини.
Враховуючи загрозливі масштаби вогняного лиха, одразу ж оголосили підвищений номер виклику, за яким на місце події прибули рятувальники ще двох луцьких підрозділів. Всього для боротьби з вогнем було залучено сім пожежних та спеціальних автомобілів та понад 20 чоловік особового складу.
За півтори години ресурси пожежної водойми, розташованої на території підприємства, вичерпалися.
Оскільки величезне скупчення відходів горіло на значній площі, першочерговим завданням рятувальників було забезпечити безперебійну подачу води. Для цього використали пожежно-насосну станцію та рукавний автомобіль.
За півгодини поширення вогню вдалося зупинити.
Щоб забезпечити належне освітлення місця роботи у темну пору доби, рятувальники застосували потужні прожектори, встановлені на автомобілі першої допомоги.
Пожежу ліквідували вранці, але дотепер там чергує особовий склад, щоб звести до мінімуму ризик навіть найменшого займання залишків деревини.
Причина пожежі та завдані збитки встановлюються. Імовірно, до лиха призвела чиясь необережність при поводженні з вогнем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus