USD 41.25 41.57
  • USD 41.25 41.57
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.80 10.95

У Луцьку хтось зламав огорожу мосту. ДАІ не в курсі

9 Червня 2010 10:52
Частину огорожі мосту на вулиці Гнідавській у Луцьку, що над заплавою Стиру, хтось зламав за невідомих обставин, а у Державтоінспекції кажуть, що їм нічого про це невідомо.

Про це пише «Волинська правда».

Оскільки жодних повідомлень від ДАІ з цього приводу не надходило, а вищезгадана картина «тішить» око лучан не один день. В управлінні ДАІ УМВС у Волинській області, про факт знесення огорожі повідомили, що про зламану огорожу на мості їм взагалі стало відомо з телефонних дзвінків самих журналістів – пише видання.

ДАІ-шники кажуть, що оскільки сигналів про надзвичайну подію не надходило, то і про перебіг можливого ДТП їм нічого не відомо. Крім того, у ДАІ повідомили і те, що до міськвідділу міліції не надходило з цього приводу жодних повідомлень.

За фактом знесення огорожі мосту буде проведена перевірка – сказали правоохоронці і переадресували з’ясовувати причину такого факту до комунальних структур міста.

Мешканці ж вулиці Гнідавська кажуть, що деформацію мосту побачили у суботу зранку.


(Фото - «Волинська правда»)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віктор Показати IP 9 Червня 2010 11:01
Все вони добре знають..видно чергова "шишка" п"яна з керуванням не впоралася, от і прикривають
Бачив Показати IP 9 Червня 2010 11:12
Потрібно шукати BMW X5. Приблизно о 04.00 ранку сталось ДТП. Був ще й бус. Чи то не розминулись, чи то хтось із водіїв був нетверезий.
Оля Показати IP 9 Червня 2010 12:20
О 5.30 їхала на таксі. Так от, серед таксистів є свідки цього "наїзду". І за їхніми словами, це був мерседес, водій був у нетверезому стані. Кажуть, що водій - син якоїсь шишки, то й не чіпають його наші, пильні правоохоронці.
Боб до Оля Показати IP 9 Червня 2010 15:30
Згоден на 100 процеків, що менти якби захотіли, то б найшли. А то стоять в кущах і тільки дивляться, хто "суворо порушить правила ДР" і поїде, наприклад, під знак! ГАНЬБА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus