USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Розгромили офіс ветеранів - вкрали баяна. ВІДЕО

30 Листопада 2011 10:02
До Ковельської ради ветеранів війни та праці вдерлися злодії, - «дісталося» ще й комуністам та соціалістам.
Побили вікна, виламали двері, вкрали баяна. Однак великогабаритні вазони «совісні» злочинці акуратно переставили з вікна на підлогу, - аби не пошкодити.

Про це інформує Проковель.

Прикра подія, як повідомляли раніше, трапилась у ніч на 27 листопада.

В одноповерхове нежитлове приміщення, яке знаходиться біля парку культури і відпочинку імені Лесі Українки вдерлися невідомі й по-варварськи там «похазяйнували». Першою помітила потрощене скло, яке валялося під вікном на тротуарі, член правління місцевого осередку ГО «Союз Чорнобиль України» Зінаїда Федорук.

«Прийшла, щось мені погляд впав на це вікно. Дивлюсь, - віконниці прикриті, але не защебнуті. То я думаю, защебну, може, вітер відкрив, може, ще щось. Я до тої защебки до вікна, - а тут вже все потрощено! Дуже злякалася. Ну і все, я вже стояла, ні дверей не відкривала, - нічого. Подзвонили Подолянчуку, чекали його. То й ми не знали, що всередині робиться, бачили тільки з вікна», - бідкається жінка.

Вона разом із головою ради ветеранів війни та праці Віталієм Подолянчуком дочекалися працівників міліції і вже тоді увійшли до приміщення. На місці вони змогли повноцінно оцінити ситуацію.

«Я прийшов сюди, подивився. Вибиті вікна, поломані рами, вікно відкрите. Відчинив вхідні двері з вулиці. Зайшов в коридор, - двері у мій кабінет виломані. Пішов у зал – там виламані двері були й до комуністів і соціалістів. Зайшов, подивився, що нема телевізора. Тут все валяється на підлозі – скло, вазони, рами та інше», - розказує голова ради ветеранів.

Віталій Подолянчук ще встиг відзначити, що три габаритні вазони, які стояли на підвіконні одного з вікон, через яке і вдерлися злодії, не були перекинуті, а акуратно переставлені на підлогу, де валялося побите скло. Не дорахувалися господарі кімнати лише двох речей: подарованого телевізора та баяна. А без баяна, як відомо, немає й концерту. Тобто тепер хор ветеранів війни та праці залишився без свого надійного помічника. Ця втрата завдала найбільшого болю співучим ветеранам.

Учасниця хору ветеранів Марія Батраченко розповіла, що у присутності міліції хотіла прибрати у приміщенні. Надумала прийняти скло з-за баяну, мовляв, туди, певно багато залетіло. «Я – туди, а приймати нічого!», - скаржиться Марія.

Жінка тепер бідкається, як же виступатиме їхня хорова капела у польському місті Хелмі 10 грудня, куди вони мають прибути на запрошення тамтешнього клубу ветеранів. Тепер ковельським голосистим вокалістам доведеться позичати баян, якщо ж, звісно, до того часу не знайдеться їх, «рідний».

У понеділок до постраждалих прибули представники влади. Завдяки їх втручанню працівники РЖКП №2, на балансі якого і знаходиться даний будинок, швидко засклили побите вікно. До того часу орендарі власними силами вже відремонтували кілька пошкоджених зловмисниками внутрішніх дверей.

До слова, минулої п’ятниці один із банків міста подарував для роботи сивочолим студентам університету ІІІ віку новенький комп’ютер, аби вони могли повноцінно опановувати новий курс – інформаційні технології. Але, на щастя, цей подарунок у ніч пограбування знаходився в іншому приміщенні.
Місцеві ветерани не розуміють, чому вже протягом восьми років саме до них вдираються злодії, адже тут нічого красти. А щоб більше подібного не повторилося, вони проситимуть місцеву владу допомогти поставити на вінка сталеві грати. Люди поважного віку надіються, що ці металеві віконні окови зможуть уберегти спокійне та врівноважене їх життя від втручання непроханих гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зaгрeб Показати IP 30 Листопада 2011 10:45
ДА кaкой тaм рaзгром.Кaк всeгдa комсомольци нaжрaлись водяры,нaдaвaли друг другу по рожe, слaмaли мeбeль.С утрa встaли дeнeг нeт.Вот и толкнули тeлeвизор с бaяном тaксистaм.Всe прощe простого
олесь Показати IP 30 Листопада 2011 21:28
Это твой уровень Черненко Олег Владимирович проживающий по адресу: Гірна 2/27 Комсомольцам на заметку, пора воспитать єту гни.....у
комсомол. Показати IP 1 Грудня 2011 14:58
Спасибо дорогой товарищ!!!! Принято!!!
зaгрeб Показати IP 1 Грудня 2011 15:36
Кaк нeвоспитaныe могут кого то воспитaть:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus