USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У ДТП загинули двоє людей

14 Липня 2012 10:41
Унаслідок кількох аварій на Волині загинули двоє людей: велосипедист та водій мопеда. Зокрема у реанімації знаходиться водій «Жигулі». Він не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, на Волині трапились три ДТП.
Зокрема, від фельдшера «Швидкої медичної допомоги» Володимир-Волинської ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Устилуг – Рівне поблизу села Житані Володимир-Волинського району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Під час приїзду слідчо-оперативної групи та наряду ДАІ на місце події встановили, що 22-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ-21013», з невідомих причин не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Водія доставили у реанімаційне відділення Володимир-Волинської ЦРЛ.

Того ж дня зареєстрована ДТП у Ковельському районі. На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин біля села Люблинець автомобіль «Рено мастер», за кермом якого знаходився 25-річний мешканець Любомля, скоїв наїзд на велосипедиста – місцевого 50-річного жителя. У результаті отриманих травм велосипедист помер у реанімаційному відділенні ЦРЛ.

Ще одна аварія із летальним наслідком сталася наступного дня у селі Старовойтове Любомльського району. 23-річний водій, котрий перебував за кермом автомобіля «Мерседес бенц» не впорався з керуванням. Автівка зіткнулася із мопедом під керуванням 21-річного жителя села Рівне Любомльського району. Від отриманий травм водій мопеда помер на місці пригоди.

За фактами ДТП триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus