USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У ДТП на Волині постраждали жінка з дитиною. ФОТО

28 Листопада 2012 11:22
Авто, за кермом якого була жінка, а за пасажира ‒ немовля, в кюветі «гальмували» придорожні дерева.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Працівники ДАІ, не чекаючи приїзду «швидкої», надали мамі та її грудній дитині першу медичну допомогу, а потім доставили в лікарню.

Їдучи у Нововолинськ, аби там наглядати за дорожнім рухом, працівники ДАІ Дмитро Кісіль та Віталій Зінюк побачили в кюветі пошкоджений автомобіль. Біля нього стояла жінка з дитиною на руках.

Зупинившись та негайно викликавши карету «швидкої», правоохоронці повідомили чергову частину УДАІ про факт ДТП. А потім надали жінці, яка була в шоковому стані, першу медичну допомогу.

Провівши заходи, щоб авто не спалахнуло, вирішили не зволікати ‒ маму з дитиною службовим автомобілем доставили в лікарню.

Аварія трапилася о 8:15. Автомобіль SEAT INCA їхав із Луцька в напрямку Торчина. За попередніми даними, жінка не вибрала безпечну швидкість руху та не врахувала дорожню обстановку. У результаті з’їхала на праве узбіччя. Зупинили ж транспортний засіб придорожні дерева.

Унаслідок пригоди жінка отримала легкі тілесні ушкодження. Зважаючи на те, що дитина знаходилась у спеціальному автомобільному кріслі, їй вдалося уникнути травм.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 28 Листопада 2012 12:57
Хоть догадалась для младенца кресло установить.
@ Показати IP 28 Листопада 2012 20:01
ти ба ДАЙці наче ангели-охоронці то рятують самогубця на мості то маму з немовлям.. щось схоже це все на піар.. цікаво чи є свідки цього
Віктор Показати IP 30 Листопада 2012 10:53
Я був свідком цієї пригоди, і можу сказати, що стаття написана некоректно, і Даїшнки нікого не рятували, також - це вже інші, оформили ДТП, вилучили права, та ще й хотіли забрати авто на штрафмайданчик, ну і що можна після цього сказати про нашу міліцію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus