USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

У Білорусі затримали трьох українців, яких судитимуть у понеділок

25 Березня 2013 08:32
Трьох українців затримали білоруські правоохоронці у Мінську, вони перебувають у відділку міліції Радянського району міста. За попередніми даними їм інкримінують непокору працівникам міліції та судитимуть за цими звинуваченнями 25 березня.

Про це повідомили у прес-службі ВОО «Національний Альянс».

Члени громадської організації «Національний Альянс» Юлія Грищук, Юлія Сливінська та Назар Зеліновський мали взяти участь в опозиційній акції «День Волі» в Мінську. Вони прибули до столиці Білорусі, проте незадовго до початку акції з ними втратився зв’язок.

Поїздка на цю акцію відбувалася у рамках проекту «Українська присутність», який втілює «Національний Альянс» та міжнародна організація Центр регіонального розвитку «Співпраця без кордонів». На акції у Мінську українці мали підняти український прапор.

Голова організації Майя Москвич зв’язалася із Міністерством закордонних справ України. Працівники дипломатичної установи повідомили, що знають про затримання і перевіряють цю інформацію. Окрім того голова «Національного Альянсу» направила листа Міністру закордонних справ України Леоніду Кожарі з проханням вжити всіх заходів для негайного звільнення затриманих українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus