USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Венесуелі військові бронемашинами наїхали на протестувальників, – ЗМІ

30 Квітня 2019 22:43
У Каракасі проходять масові протести, які почалися після відеозвернення лідера опозиції Хуана Гуайдо, який оголосив про «фінальну стадію» операції з повалення президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

В інтернеті з’явились відео, на яких чути стрілянину, а потім один з телеканалів показав ролик, як військовий автомобіль в’їхав у натовп протестувальників, передає УНІАН.

Колумбійський телеканал Caracol Televisión повідомляє, що в столиці Венесуели почалися вуличні бої.

Після багатогодинного мовчання Ніколас Мадуро заявив, що він розраховує на народ і військових. «Я закликаю до максимальної народної мобілізації для захисту законної влади», – заявив він.


Нагадаємо, ситуація у Венесуелі загострилася 23 січня, коли Гуайдо на тлі масових акцій протесту оголосив себе тимчасовим президентом. Його легітимність визнали США, низка країн Латинської Америки та Європи. Росія підтримала чинного президента Ніколаса Мадуро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus