USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Венесуелі невідомі з вертольота обстріляли протестувальників

3 Квітня 2019 08:29
Невідомі відкрили вогонь з борту вертольота по учасниках організованої акції протесту, що проходила у вівторок в місті Кабимас, штат Сулія.

На короткому відеозаписі, розміщеному у Twitter телеканалу VPI, видно, як над містом пролітає вертоліт, з борту якого, ймовірно, ведеться стрілянина. Знаходяться на вулиці люди намагаються сховатися від нього, передає 24 канал.

Інформації про постраждалих або загиблих внаслідок інциденту наразі не оприлюднено.


З кінця березня в Каракасі та низці інших міст Венесуели йдуть протести громадян, незадоволених відсутністю електро- і водопостачання. За даними неурядової організації «Венесуельський кримінальний форум», з 29 березня по 1 квітня під час маніфестацій затримано майже 50 осіб. У кількох випадках виступи супроводжувалися зіткненнями з поліцією і проурядовими угрупованнями, жертв не було.

Нагадаємо, що найбільше відключення електроенергії у Венесуелі сталося на початку березня. Тоді Каракас та 23 з 25 штатів Венесуели залишилися без світла. За даними уряду країни, причиною інциденту стала диверсія на найбільшій в країні ГЕС імені Сімона Болівара в штаті Болівар.

У багатьох знеструмлених регіонах прокотилася хвиля пограбувань, лише в одному штаті Сулія збитки від дій зловмисників перевищили 50 мільйонів доларів. Тоді Мадуро поклав відповідальність за аварію на «американський імперіалізм», Держдепартамент відкинув ці звинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus