USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

У центрі Нововолинська викрили наркоточку, де збували очні краплі

19 Серпня 2016 10:10
Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні на вулиці Винниченка в Нововолинську працівники поліції виявили та вилучили 198 баночок лікарського засобу “Тропікамід” іноземного виробництва та 27 баночок лікарського засобу “Тропікамід” вітчизняного виробництва. Орієнтовна вартість вилучених медикаментів за цінами чорного ринку становить 80 000 гривень, - інформує Радар.

Як стверджують мешканці будинку, хазяйка квартири впродовж тривалого часу збуває цей лікарський засіб наркозалежним особам.

Вилучені препарати направили на експертизу в НДКЦ ГУ НП у Волинській області.

Розпочали кримінальне провадження за статтею 321 ККУ.



До слова, Тропікамід - очні краплі, які застосовуються в офтальмології для діагностики проблем із зором. останні рік-півтора стали активно використовуватися наркоманами. Цей препарат, змішаний з «ширкою» (розчином з макової соломки) або героїном, викликає миттєве звикання і стрімко руйнує організм. У сидячого на голці наркомана відмовляють печінка і нирки, м'язи починають гнити і відділятися від кісток. Потреба офтальмологічних клінік в цьому специфічному препараті невелика. Тоді чому його виробляють мільйонами доз? На думку експертів, відповідь може бути одна: офіційно дозволене виробництво лікарського наркотику приносить комусь карколомний дохід, - інформує Факти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хаха Показати IP 19 Серпня 2016 15:11
Менше буде наркоманів.
Микола Показати IP 20 Лютого 2017 13:18
Винахідники - чортові діти ! Коли вже будуть зварені фекалії колоти собі в вену !?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus