USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

У торгових центрах Луцька активно працюють правоохоронці

21 Березня 2015 15:46
Аби застерегти волинян від пройдисвітів, міліціонери організували профілактичні акції у торгових центрах Луцька.

Правоохоронці розповідали про найпоширеніші афери та роздавали листівки із порадами, як не стати ошуканим, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Так, у Луцьку із початку року простежується збільшення кількості шахрайств: 104, тоді як за аналогічний період минулого року зареєстровано 86. При цьому найпоширенішими є шахрайства, пов’язані із купівлею-продажем товарів через всесвітню мережу Інтернет, із відкупом родичів, які потрапили у ДТП або ж скоїли інше правопорушення, із визволенням родичів, які опинилися у ворожому полоні, або ж зі «зміною» банківських послуг.

Дільничний інспектор міліції Олег Мартиш відзначив:

- Такі профілактичні заходи дають хороші результати. Громадяни реагують дуже позитивно та охоче долучаються до акції. Усі ж добре знають: поінформований – значить озброєний. Сподіваємося, таким чином ми привернемо увагу якомога більшої кількості громадян і застережемо їх від пройдисвітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus