USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У потязі Київ–Рахів на жінку впала верхня полиця з пасажиркою

24 Грудня 2018 19:35
У потязі Київ–Рахів одна з пасажирок дістала важкі травми,оскільки на неї впала верхня полиця з іншою пасажиркою. Постраждалу прооперували.

Про це розповіла донька потерпілої Світлана Полякова у Facebook, передає ТСН.

За словами доньки постраждалої, інцидент стався 22 грудня у потягу № 357К.

«Стався нещасний випадок з моєю мамою Поляковою Надією Василівною, 1960 р.н. Уночі, коли вона відпочивала, впала друга полиця у вагоні з жінкою. Маму терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, зробили МРТ, та прооперували (роздроблені пах та таз)», – повідомила вона.

Зазначається, що постраждала разом зі знайомими їхала потягом на відпочинок у Карпати.

«Ми зателефонували зі скаргами в страхову компанію «Арсенал» та в «Укрзалізницю». Ще 17 людей, з якими мама їхала разом, також туди зателефонували. Що буде далі з компенсацією нам невідомо», – зазначила Світлана Полякова.



За словами Полякової, у страховій компанії відповіли, що зареєстрували скаргу та порадили телефонувати в Київ у середу. Дівчина додала, що не знає, скільки ще операцій попереду у її матері.

Заступник директора департаменту пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан своєю чергою повідомив, що полиця начебто була справною, а інцидент міг статись «через необережність пасажира».

«Після інциденту полицю перевірили – вона була і залишається у справному стані. Така подія могла статись через необережність пасажира, що перебував на полиці. Такі випадки дуже рідко, але трапляються. Встановлено, що зі свого боку бригада потяга діяла правильно, всі документи оформила правильно», – наголосив він.



Водночас Полякова розповіла, що акт, складений працівниками УЗ після інциденту, містить неправдиву інформацію, а обірвана полиця швидко зникла з вагона.

Зауважимо, не вперше українці скаржаться на жаливі умови та стан вагонів у потягах «Укразалізниці». Зокрема, журналіст Віталій Кохан, який їхав поїздом «Київ - Костянтинівка» у ніч з 1 на 2 грудня, показав заметені снігом тамбури вагонів.

Також повідомлялося про те, що швидкісний експрес Київ-Бориспіль, у запуску якого брали участь президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян, зламався на другий день роботи. Через поломку потягу деякі пасажири були змушені були вистрибувати з поїзда та добиратися до аеропорту своїми силами, щоб встигнути на рейси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Провідник Показати IP 24 Грудня 2018 20:52
Так, пасажирка ненароком п**нула і полиця впала...Хто винний-пасажирка, яка п**нула.
Навуходоносор Показати IP 25 Грудня 2018 08:58
Всего неделю назад я комментировал в "ВН" "замерзший" поезд и писал, что наши поезда - самые поездатые поезда в мире и эти поезда не перепоедят даже самые поездатые поезд. Накаркал...Если уже и полки падают, то страну довели "до ручки". А ведь этот случай - весьма показательный симптом, 95% всей инфраструктуры изношено (официальные цифры!) и даже капитальный ремонт не спасает положение, нужно полное обновление основных фондов. А это мосты, трубопроводы, ж/д колея, теплотрассы, дома и пр.
88 Показати IP 25 Грудня 2018 09:59
Всё!!!!! Кончилось советское наследие......Полка 28 лет продержалась..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus