USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Німеччині через грозу під час концерту обвалилася сцена

1 Вересня 2019 12:23
У німецькому місті Ессен через грозу під час концерту реперів Marteria і Casper обвалилася частина сцени. Постраждали 28 осіб.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Die Welt.

Зазначається, що інцидент стався ввечері 31 серпня поблизу водосховища Бальденайзе. Як повідомляли в пожежному управлінні, через сильний вітер впала світлодіодна стіна сцени. Поліцейські говорили про часткове обвалення підмостків. На відео, опублікованому користувачами в соцмережах, видно, як через вітер розгойдується лівий екран. Біль

В результаті двох постраждалих госпіталізували у важкому стані, ще 18 людей отримали легкі травми.




Нагадаємо, 1 червня під час найбільшого етно-рок-фестивалю Kozak Fest, що відбувається на Дніпропетровщині, почався сильний дощ та буревій, внаслідок чого обвалився дах сцени. Тоді негода забрала одне життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus