USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Москві застрелили главу центру протидії екстремізму Інгушетії. Відео 18+

2 Листопада 2019 21:26
Двох чоловіків застрелили у Москві приблизно о сьомій вечора 2 листопада. Один із них – відомий у Росії силовик, начальник Центру протидії екстремізму (ЦПЕ) Інгушетії Ібрагім Ельджаркієв.

За розповідями очевидців, злочин стався у дворі житлового будинку на заході Москви, передає 24 канал.

Троє людей перебували у салоні автомобіля марки «Мерседес». За якийсь час двоє вийшли покурити, і саме в цей момент до них підбіг чоловік у червоно-чорній куртці та почав стріляти. Жертви нападу загинули на місці, а той, хто залишився в машині – живий та дає свідчення.

Російські ЗМІ, зокрема ТАСС та «Интерфакс», повідомили, що загиблі – начальник центру з протидії екстремізму Республіки Інгушетія Ібрагім Ельджаркієв та його брат, відомий нейрохірург Ахмед Ельджаркієв.

Відео 18+: момент вбивства Ельджаркієва потрапив на камери
Глава регіонального центру "Е" Ібрагім Ельджаркієв приїхав до Москви у відрядження, як пише телеграм-канал MASH, супроводжуючи одного з ключових свідків у кримінальній справі. У ТАСС пишуть, що навпаки – Ельджаркієв був в Москві в особистих справах, а не по роботі. Сходяться в одному: кілер заздалегідь знав, коли і де перебуватиме силовик – у дворі будинку на Академіка Анохіна в Москві.

Відео з місця злочину (18+):
Поліція наразі розшукує злочинця та розглядає дві версії мотиву вбивства: професійна діяльність або особисті взаємини. В Інгушетії у чоловіка було чимало ворогів. Телеграм-канал Baza пише, наприклад, що вбивство може бути пов'язаним із загибеллю правнука інгушського релігійного діяча Ібрагіма Белхароєва (родичі у цьому звинувачували саме відомство Ельджаркієва).

За даними ЗМІ, в січні 2019 року на Ельджаркіева вже було скоєно замах. Коли він автомобілем повертався з Чечні до Інгушетії, його машину обстріляли з автоматів. В результаті тяжкі поранення дістали троє поліцейських, які їхали в машині разом з Ельджаркієвим, сам він не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 2 Листопада 2019 21:57
А на_уя воно тут в новинах ?
Ау до ? Показати IP 2 Листопада 2019 22:31
Мабуть, щоб твій пу**н горів від зрадонькі)))
Що не ясно до ? Показати IP 2 Листопада 2019 23:57
Щоб бандерівці пораділи що на два москаля стало менше.
васько василенко до Що не ясно Показати IP 3 Листопада 2019 21:14
Хай стриляють один в одного там, а не на Лугандонии!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus