USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

У мережі активно публікують відео потужного льодоходу на Тисі

4 Лютого 2017 17:48
На Закарпатті різке потепління та інтенсивні дощі спровокували різке танення льоду на річках, відтак почалися потужні льодоходи, або як їх називають місцеві "турлаш".

Один із таких вдалося зафіксувати місцевим мешканцям на річці Тиса у присілку Вільховатий села Костилівка Рахівського району, повідомляє сайт "Закарпатський кореспондент".

Подібні відео фіксують і в Рахові.

Селища вниз за течією попереджають про небезпеку. Піротехніки готуються підривати льодові затори. Поблизу села Ділове на Тисі льодовий затор досяг двох кілометрів завдовжки. Рятувальники уже направили в Рахівський район бригади піротехніків для підриву заторів і звільнення русла річок.

Від самого ранку піротехніки працюють у Тячівському, Іршавському та Свалявському районах, де через льодові затори також виникла загроза виходу річок із берегів.

У Мукачівському районі ситуацію з переливом річки Визниця в селі Кольчино та Клиновець вдалося взяти під контроль. За допомогою гусеничної техніки воду повернули в русло, проїзд автомобілів по місцевих дорогах відновлено.

Нагадаємо, що величезні лавини перекрили дорогу на Закарпатті. Уночі в Тячівському районі поблизу села Нересниця обвалилося півтори сотні кубометрів снігу. Автодорівці намагаються розчистити дорогу і готуються до нових лавин.

Нагадаємо, протягом 2 лютого на Закарпатті зійшли на дорогу з гір вісім лавин обсягом близько 465 кубометрів снігу. Автошляхи вже розчистили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus