USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.40
  • PLN 10.55 10.72

У Луцьку затримали «волонтера», який збирав кошти нібито на операцію дитині

13 Грудня 2017 12:03
Псевдоволонтера, який збирав кошти на лікування дитини, виявили у Луцьку 12 грудня. Свою увагу звернув на горе-волонтера один з депутатів Луцької міської ради. Чоловік в карнавальному костюмі нібито збирав кошти для хворої дитини поблизу ТЦ «Гостинець», однак грошей від депутата та перехожих не взяв, аргументуючи це тим, що вони можуть їх перерахувати на рахунок в банку.

Такі дії підозрілого «актора» викликали сумніви, інформують на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Для з’ясування обставин на місце події він викликав інспекторів відділу ГШР департаменту муніципальної варти Луцька та патрульних поліцейських.

Першими прибули муніципали, які впізнали цього чоловіка, адже тиждень тому бачили його поблизу гіпермаркету «Там-Там». Він відмовився показати їм документи, які б дозволяли здійснювати збір коштів на території міста Луцька, поводився агресивно.

Патрульні ж доправили «казкового персонажа» в міськвідділ поліції для з’ясування усіх обставин та встановлення особи порушника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Грудня 2017 13:44
таких ,,волонтерів,, повно на кожному кроці, особливо біля Там-Тама. гроші їм не даю.
лучанка Показати IP 15 Грудня 2017 12:12
в суботу на старому ринку він був. Держава повинна щось з цим робити( один єдиний центр для благодійності), бо є такі що дійсно потребують допомоги, і комусь наших 5 чи 10 грн,спасе життя,а із-за таких як ці псевдо волонтери люди не довіряють, а хтось втрачає шанс на одужання,а хтось і на життя! Наш пан президент спритник заблокувати соціальні мережі, а краще б заблокував фальшиву благодійність для хворих( в фейсбуці їх мільйони)!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus