USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку затримали крадіїв металу

11 Лютого 2017 10:08
Патрульні затримали осіб, які хотіли поцупити метал з чужої території, повідомили у патрульній поліції Луцька.

«Невідомі особи намагаються викрасти металобрухт», - такий виклик отримав екіпаж патрульних учора, близько 18 години, з вулиці Львівської.

Два екіпажі негайно прибули за вказаною адресою й заблокували мікроавтобус Volkswagen та 4 осіб, які перебували на території.

Встановили, що зловмисники встигли забрати 5 електромоторів. Тож місце події огородили та викликали слідчо-оперативну групу.

З'ясувалось, що один із затриманих є працівником власника території. Він узяв ключі від воріт та домовився із товаришами про викрадення металу.

Подальші обставини встановлювали слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Провокатор Показати IP 11 Лютого 2017 11:49
Муницыпалы тоже часто занимаются кражей металла (гаражи, МАФы и т.п.)
))) Показати IP 11 Лютого 2017 21:56
молодчики...це якраз рівень...це флеш рояль..джекпот...то телемайстра зловили..то діда який 5 сосен спиляв...то тих хто хотів металу трішки "підрізати"....а як на Вересневому хати обчистили...або авто викрадене найти то слабо....браво хлопци

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus