USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

У Луцьку біля «Авангарду» авто збило двох дівчат. Уточнено

9 Червня 2018 18:54
У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль збив двох дівчат.

Це трапилося 9 червня, – повідомляє «Перший» з посиланням на очевидців.

ДТП сталася на проспекті Василя Мойсея на переході, неподалік входу на стадіон «Авангард».

За твердженням очевидців, дві дівчини переходили дорогу на нерегульованому перехресті. Автомобіль їхав в бік кільця. Водій зауважив пішоходів і почав гальмувати, але зіткнення не вдалося уникнути.

Відразу після цього перехожі почали надавати першу допомогу постражадлим. Водій залишився на місці події.

Одну з дівчат госпіталізували.

Згодом у патрульній поліції розповіли подробиці ДТП.

«Прибувши на місце подіїї було встановлено, що водій 1994 року народження рухався на Mercedes, по проспекту Василя Мойсея в сторону РЦ «Промінь». Рухався в другій смузі, в першій смузі перед пішохідним переходом, зупинився тролейбус, щоб пропустити пішоходів», – повідомили у патрульній поліції.

«Водій Mercedes не скинув швидкості перед пішохідним переходом, внаслідок чого здійснив зіткнення з пішоходами», – кажуть у поліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 9 Червня 2018 19:31
Класика,би*ло не розуміє того,що тролейбус чи інший транспорт зупиняється перед переходом для того,щоб пропустити пішоходів і їде собі далі.
Андрій до Анонім Показати IP 9 Червня 2018 20:38
А слабо пройти 200 метрів далі і безпечно перейти через дорогу? То тільки у нас в місті на дорогах з 4-6 смугами через кожні 100-200 метрів ставлять переходи-світлофори. Ліниві люди. Попробуй перейти дорогу в Києві. Дивіться на речі глобально. Єдине місто в Україні без жодного підземного чи надземного переходу, може в цьому проблема? 33, 40-ві квартали побудували в полі, проблем не було.
Анонім до Андрій Показати IP 9 Червня 2018 21:55
Читай уважно новини і не пиши дурниць
Джек до Андрій Показати IP 9 Червня 2018 22:45
Ти шо *ебіл? То може вобще давай відміним «ЗЕБРУ» в україні?
Андрій Показати IP 9 Червня 2018 20:41
Коли ви вже зрозумієте, що не можна на кожный вулиці-проспекті положити лежачого поліцейського або поставити світлофор. До регульованого переходу 200 метрів (Промінь), йдіть туди і безпечно переходьте дорогу. Місто не село, тут автомобілі їздять і їх багато, так само багато викидів від них, чим довше авто буде їхати, тим більше газу викине, тим сильніше забруднить повітря, яким ви дихаєте, воно вам треба? Щодо аварії, то є хороший віслів: Пам'ятайте: навіть найважчу дупу значно легше зупинити, аніж найлегше авто. Коли йдеш по переходу, треба дивитись по сторонам. То тільки у нас в місті на дорогах з 4-6 смугами через кожні 100-200 метрів ставлять переходи-світлофори. Ліниві люди. Попробуй перейти дорогу в Києві. Дивіться на речі глобально. Єдине місто в Україні без жодного підземного чи надземного переходу, може в цьому проблема? 33, 40-ві квартали побудували в полі, проблем не було.
Анонім до Андрій Показати IP 9 Червня 2018 22:00
Що ти розкудахкався,вони на переході переходили,які 200 метрів?Ти видно не так давно на права здав(купив) і корчиш тут з себе спеціаліста.До чого тут Київ?Вже зрозуміли що ти там був.Отакі як ти і вискакують за тролейбусами перед переходом!!!
Володимир87 до Андрій Показати IP 10 Червня 2018 06:21
А може це ти замість того,щоб їхати прямо,зроби гак на 2 кілометра.Навіщо верзти нісенітницю.Є державні будівельні норми про розміщення пішоходних переходів у житлових та міських зонах.Це 150-200 метрів.Логіка зашкалює(щоб перейти від стадіону до меморіалу,треба обходити півкілометра),бо йому важко зупинитись.То міняй машину на осла.Це місто і люди тут завжди будуть переходити дороги.А підземні чи наземні переходи потрібні лише на автомагістралях з щільним трафіком.В житлових районах вони непрактичні і незручні маломобільній верстві населення,і це давно доведено.І нема чого літати по місту 80-90 км/год.До коментатора ще раз скажу.Хочеш їхати й не зупинятися,заїжджаєш за знак "Кінець населеного пункту" і чеши скільки влізе.
Вeт Показати IP 9 Червня 2018 21:03
Ні в якому разі нe захищаю водія(один з нeбагатьох пeрeходів з розміткою), алe виходячи із-за тролeйбуса, можна ж подивитися наліво.
лучанин до Вeт Показати IP 10 Червня 2018 10:45
По-людськи - Ви маєте рацію. А ось по закону - правда на боці дівчат.
якось так... Показати IP 9 Червня 2018 23:42
"Навіть на зелене світло пішоход ЗОБОВ‘ЯЗАНИЙ ВПЕВНИТИСЬ В БЕЗПЕЧНОСТІ переходу! Стаючи на проїжджу частину, пішоход стає учасником дорожнього руху! " "..якщо для пішохода "зелене" світло,то для водія "червоне" "якщо для водія суд-і максимум рік два за гратами то пішоходу каліцтво, або ГАРАЗДЖА ?
Циплаков Показати IP 10 Червня 2018 00:31
Проблема в тому, що наші водії в більшості хами, такі самі як і пішоходи (не завжди переходять на пішоході - за таке треба просто якщо зіб'ють, що щоб водію нічого не було взагалі). Але тільки в водія перевага, він буде живий, а от пішохід може постраждати. Скільки сам переходжу на світлофорі особливо на рівненській то скоро буду мати з собою кірпіча, чмо бачить що я переходжу й ще більше давить на газ, а коли я стаю по серед дороги його пропускаю, то він починає гальмувати і показує мені що я дурень. А я звідки знаю чи працюють у авто гальма чи водій адекватний взагалі. Частіше просто пролітають передімною, показуючи що "тіпа спішу а ти тут вискакуєш", хоча я завжди дивлюсь яка швидкість в авто, і не вилажу коли явно йому нема як загальмувати. І водія така ситуація не виправдовує аж ніяк, якби їхав не швидко то не було б таких травм. Чомусь в тій самій Європі всі наші водіїі стають чемнішими, і гарно їздять по приавилам, і так повелось що якщо людина ступила на зебру то водій одразу її повинен пропустити, а не гнатись і думати що проскочить. Варто може кожному, тому хто переходить мати камінчика в кармані, і якщо не пропустив кидати в скло, декілька сотень наказаних задумаються що може краще пропустити пішохода. Але це звичайно я не закликаю робити тому що кинеш дурню камня в лобове то він ще й начне дборгати руля і ще де в кювет з'їде. Судячи по тому як він гальмував то явно їхав швидко, напевно ще й коли тролейбус зупинився то нажав на газ щоб швидше проскочити. Дівчатам бажаю швидшого одужання.
лучанин до Циплаков Показати IP 10 Червня 2018 10:42
Начебто все нормально написали, але ось фрази про "камінчик і кірпіч" роблять Вас неадекватним. Хоча впевнений, що зовні Ви виглядаєте інтелігентно.
Аналогічно до Циплаков Показати IP 11 Червня 2018 14:29
на вул. Шевченка на переходах з світлофорами один що до Нової Лінії, другий до інфекційної лікарні, треба теж взяти неінтелігентно цеглину і гепнути таки, бо на зелене світло для пішоходів там небезпечніше переходити ніж було тоді, коли там не було тих світлофорів, бо не знаєш зупиниться тобі водій, на твоє зелене чи ні. Або на будь-якому світлофорі, на останній секунді вже на протилежному боці, є д*біли за кермом, що готові проїхати по ногах пішоходу.
Z for Показати IP 10 Червня 2018 09:28
Перед наближенням до переходу потрібно зменшити швидкість.
Бляхар Показати IP 10 Червня 2018 10:07
На бляхах був?
Джек до Бляхар Показати IP 10 Червня 2018 23:28
На мітлі
лучанин Показати IP 10 Червня 2018 10:36
Нічого сперечатися. Водій винен і до бабке не ходи.
Архітектор Показати IP 11 Червня 2018 00:44
Що я бачу? Знову на кольоровому переході збили. Те про що я весь час в коментах казав, знову підтвердилось. Розмітка в місті має бути лише біла. А правильний перехід - це зазначені габарити білим і острівець безпеки. А не яскравий перехід, який відволікає водіїв. А щодо того Андрія, який писав про підземні чи надземні переходи, то видно що людина немає жодного поняття як повинне виглядати зручне та безпечне місто. Тому що в тій самій Європі та Америці в містах лише наземні переходи. А надземні і підземні використовуються лише на шоссе.
Та до Архітектор Показати IP 11 Червня 2018 14:32
даЙОш кожному селу по підземному переходу! уГа, таваГіщі, уГа!
Адекват Показати IP 12 Червня 2018 12:49
Дітей збили на пішоходному переході!!!!!!! Про що ви сперечаєтесь???!!!!!!!! Швидкість мерседеса була біля 100 км. Гальмівного шляху нуль!!!!!! Можливо варто задуматись і їздити по правилах!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus