USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку без дозволу зливали нечистоти

19 Жовтня 2016 16:47
Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради спільно з працівниками ДКП «Луцькводоканал» 18 жовтня 2016 здійснили рейд щодо зливу нечистот у невизначених для цього місцях та за відсутності відповідних договорів.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Інспектори виявили зливання нечистот в каналізаційну мережу на вулиці Мамсурова та склали протокол за статтею 152 КУпАП на водія асенізатора ТзОВ «Мікос». Протоколи передали на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання порушника.

Нагадаємо, лучани вже півроку скаржаться на нестерпний сморід. Однією з ймовірних причин неприємного запаху в міськраді називали несанкціонований злив відходів м’ясопереробних підприємств. Згодом муніципали упіймали автомобілі підприємств «Забіяка» та «Дмитрук»,під час зливу нечистот у міську каналізацію. Ще один порушник, якого упіймали - ПРАТ «ВОЛИНЬ ХОЛДИНГ», або, іншими словами, «Торчин Продукт».

По тому з’ясувалося, що ці підприємства мають договори на злив нечистот з «Луцькводоканалом», але в певних місцях, в певний час, у певних об’ємах та певної якості. Водії автомобілів, упіймані муніципалами, ці умови порушили: возили в нічний час, виливали в недозволених місцях, у тому числі й на території приватного підприємства.

Так, асенізаційні автомобілі з нечистотами вже наступного року зможуть зливати в єдиному місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 19 Жовтня 2016 21:13
Що буде коли нечистоти потраплять у водозабір? в інфекційній не вистачить місць
123 Показати IP 19 Жовтня 2016 21:51
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus