USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

У луцькому парку затримали чоловіків з наркотиками та зброєю. Фото

8 Листопада 2016 15:52
Патрульні затримали в Центральному парку імені Лесі Українки чоловіка зі стартовим пістолетом. При собі затриманий мав ще й декілька грамів наркотичної речовини.

Про це «ВолиньPosty» стало відомо із власних джерел.

На затримання прибули декілька екіпажів поліцейських.

«Патрульні 4-ої роти у парку затримали чоловіка зі стартовим пістолетом та наркотичними речовинами, 4-5 грамів амфетаміну», - розповів у коментарі командир 4-ої роти Олег Вихованець.

Як повідомили згодом у прес-службі луцьких патрульних, близько 15 години під час патрулювання в парку правоохоронці помітили двох підозрілих осіб, які почали викидати щось з кишень. Чоловіків затримали.

У них виявили предмет схожий на зброю, а саме, пістолет чорного кольору. Поруч на землі лежало 2 шприци та пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, які особи викинули з кишень, побачивши інспекторів. На місце події викликали слідчих. Далі патрульні забезпечували охорону порядку.

Затриманим лучанам 28 і 29 років.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 8 Листопада 2016 17:48
Дивно що вся поліція області не зїхалася. Прямо картель викрили, дармоїди!
Просто до Іван Показати IP 8 Листопада 2016 22:07
Да не прав ти, хоч яка, але робота і йде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus