USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У луцькому дворі виявили напівпритомного хлопця

18 Липня 2017 17:22
В одному із дворів Луцька виявили хлопця на траві, який мав широко розплющені очі та важко дихав.

Хлопця виявили сьогодні, 18 липня, о 16.20, пише Волинь Інфо.

Молодий чоловік лежав поблизу будинку у траві у переході між будинками до супермаркету «Салют», що на проспекті Соборності. У хлопця були широко розкриті очі, він важко дихав, не міг підвестися, намагався розмовляти, кликав дружину. На вигляд йому – 20–25 років, пристойно одягнений, на руці виднілась кров – очевидно, від удару.

Медики, які прибули на місце події, сказали, що на перший погляд це сп’яніння, однак не можуть точно відразу визначити чи алкогольне чи наркотичне.

Хлопця госпіталізували у наркодиспансер.

Очевидці виявили у кишені чоловіка смартфон із побитим екраном, спробували знайти номер дружини. Потерпілий сказав, що дружину звати Катя. Однак номер знайдений у телефонній книзі потерпілого із підписом «Катя» виявився недійсним. Зателефонували тоді до тітки, номер якої був у швидкому наборі в телефоні. Вона повідомила, що у хлопця немає батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Руку Показати IP 18 Липня 2017 17:38
Потерпілого звати Дмитро?
ОЛЕГ Показати IP 18 Липня 2017 17:52
Такі медики! В хлопця приступ епілепсії, а вони сп"яніння! Де ті медики вчилися ? як що не можуть відрізнити сп"яніння від приступу епілепсії, то гнати таких лєпіл !!
Та до ОЛЕГ Показати IP 19 Липня 2017 10:29
це жах якийсь! Вчора по телебаченню був сюжет про те що вісім лікарів оглянули дитину, якій раптовор стало погано, в тому числі і хірург і ніхто не виявив завороту кишок, три дні лікували "нічого страшного" поки малого в критичному стані не доставили в львівський "Охмадит", але після трьох операцій дитина померла. Це лютий триндець якийсь, а не медицина.
коля до ОЛЕГ Показати IP 20 Липня 2017 11:25
так від нього разило спиртним, а епінапад і при тому буде, таблеток то не п.є
ОЛЕГ до коля Показати IP 20 Липня 2017 14:19
А ти його нюхав ? А напапади бувають несподіваними і при постійному вживанні ліків.Я к що не розбираєшся коли і які напади бувають , то не треба оставляти дурні коментарі. Хотів би побачити тебе на його місці, щоб ти на собі відчів ті напади , і тоді побачиш, що відчуває людина, коли напад проходить!
Лучанка Показати IP 19 Липня 2017 22:50
І як довіряти здоров'я їм?
місцевий до Лучанка Показати IP 20 Липня 2017 11:23
не ходіть до них-ідіть в приватну, там вас чекають
От до місцевий Показати IP 20 Липня 2017 16:42
якби до дійсно хорошого спеціаліста, то в приватну, не в приватну, куди завгодно, але проблема в тому, що в приватних здебільшого сидять ті ж самі, що й в державних, бо Луцьк місто невелике, то який хрін питається туди йти ? А про хорошого Лікаря, як правило дізнаються люди одне від одного і в нього пацієнтів не бракує незалежно від статусу клініки/лікарні і не лише за "спасибі", бо хорорша робота і повина добре оплачуватись. Біда в тому, що таких лікарів мало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus