USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Києві вибухнуло елітне авто водія екс-міністра інфраструктури

7 Листопада 2017 15:48
У Києві вибухнула та згоріла машина водія колишнього міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського. Про це повідомляє «РБК-Україна».

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Кудряшова в Солом'янському районі Києва.

За даними джерел, це був Audi водія Пивоварського, на якій періодично його возили. Наразі незрозуміло, унаслідок чого згоріла машина.

Легкі пошкодження отримали ще два авто, які були припарковані поруч. Жертв та постраждалих немає. Як повідомляють очевидці, раніше цієї автівки у дворі вони не бачили.

Як пише Під прицілом, український фінансист і один із менеджерів олігархічної групи «Континіум» Андрій Пивоварський з 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016 обіймав посаду міністра інфраструктури України. Пізніше став радником нинішнього голови МІУ Володимира Омеляна, у якого сьогодні, 7 листопада, детективи НАБУ провели обшуки.

Під час його роботи у міністерстві трапилась ціла низка скандалів пов’язаних із закупівлею палива для ДП «Укрзалізниця» за завищеними цінами у мережі АЗС WOG, що підконтрольна волинському нардепу Степану Івахіву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus