USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

У ковельській багатоповерхівці вибухнула граната

4 Квітня 2018 10:14
3 квітня по обіді в місті Ковель на вулиці 40-річчя Перемоги на п’ятому поверсі девятиповерхового будинку пролунав вибух. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та з’ясовує усі обставини події, повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

На місце інциденту виїхали кервіники ГУНП в області та Ковельського відділу поліції, криміналістична лабораторія ГУНП, спеціалісти вибухотехнічного відділу, слідчо-оператвина група. За попередньою інформацією вибухнув предмет, схожий на гранату.

Внаслідок цього травми отримав 43-річний ковельчанин. Його госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні. Більше ніхто із мешканців будинку не постраждав.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Поліція з’ясовує усі обставини події.
Як повідомляє ВолиньPost, під час розпиття спиртного один з учасників застілля кинув колезі по пляшці під ноги гранату.

За даними поліції Волині, подія сталася приблизно о 16:40 в одному з будинків на вулиці Сорокаріччя Перемоги у Ковелі.

У результаті потерпілого доставили в Ковельську ЦРЛ з важкими травмами. Зокрема, у чоловіка – множинні осколкові рани тулуба, нижніх кінцівок, грудної клітки, відкритий перелом правої гомілки зі зміщенням.

Відомо також, що винуватець події та інші мешканці будинку тілесних ушкоджень не отримали. Відомо, що гранату він знайшов на березі річки «Турія» в місті Ковелі приблизно 27 березня цього року.

Наразі ж слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального Кодексу України. Йдеться, зокрема, про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Усі обставини цього випадку продовжують з’ясовувати.

У мережі ж очевидці також поширили відео, пов'язане з цим інцидентом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковельське бидло Показати IP 4 Квітня 2018 10:31
Все нормально, ми полішуки їбану...ий народ.
Українець Показати IP 4 Квітня 2018 12:36
Черговий "вИтИран" хизувався своїм "херойством". Це нормально, адже ми - європейська держава і армія в нас - найкраща в Європі. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus