USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Ковелі – ДТП: бус врізався у припарковане авто

28 Січня 2016 13:04
П’яний водій на бусі «Volkswagen LT» врізався в припаркований автомобіль «Opel Astra». Аварія трапилася учора, 27 січня, ввечері, близько 19 години на вулиці Незалежності у Ковелі. Після удару «Volkswagen» вилетів на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем «Volksvagen Transporter», під керуванням 42-річного мешканця райцентру, - повідомляють у прес-службі волинської поліції.

За кермом буса був 36-річний мешканець Любешівського району.

Внаслідок автопригоди постраждала 24-річна пасажирка автомобіля «Opel». Її госпіталізували у травматологічне відділення місцевої лікарні. В дівчини діагностували закриту черепно-мозкову травму.

За фактом цієї пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сом Показати IP 28 Січня 2016 13:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus