USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Ківерцях затримали чоловіка під час збуту наркотиків. Фото

16 Квітня 2020 16:43
Правоохоронці у Ківерцях викрили 32-річного місцевого жителя під час збуту наркотичного засобу канабіс.

Під час затримання оперативники вилучили у зловмисника наркотичні засоби, які він зберігав з метою збуту, та гроші одержані злочинним шляхом. Загалом оперативники задокументували два факти збуту волинянином наркотиків, інформує пресслужба волинської поліції.

Наркотичну речовину вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у скоєному злочині за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
* Показати IP 16 Квітня 2020 16:58
Він травичку в згортку з-під Біблії тримав? От то вже...
Ківерчанка до * Показати IP 16 Квітня 2020 17:20
Так Бог і наказав за знущання, зневаження над Його Словом...
Бандера Показати IP 16 Квітня 2020 22:20
Навіщо його так цеж лікі від коронавірусу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus