USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Греції через потужні снігопади оголосили режим НС

7 Січня 2019 23:07
Через сильний снігопад на півострові Халкідікі в Греції оголошено режим надзвичайного стану - температура повітря знизилася до 19 градусів нижче нуля. Проливні дощі та снігопади, що накрили північ і захід Греції, ускладнили повсякденне життя в цих регіонах, передає Кореспондент.

Внаслідок сильного снігопаду на півострові Халкідікі оголошено режим НС, температура повітря знизилася до 19 градусів нижче нуля.

Через ожеледицю заборонено рух низкою доріг Македонії і Фракії, у школах деяких районів Греції скасували заняття.

Також негода пошкодила ЛЕП у Салоніках, також виникли перебої в залізничному сполученні.

Найближчим часом підвищення температури повітря в Греції не очікується. Жертвами негоди в Греції вже стали як мінімум три людини.

Про тяжкі погодні умови також повідомляють у Австрії, Швейцарії та Німеччині. Зокрема, в Австрії сильні снігопади і вітер призвело до перекриття доріг і скасування авіарейсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus