USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У ДТП в Польщі постраждало 12 українців. ФОТО

14 Жовтня 2016 16:59
Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів у населеному пункті Ігнацево, що поблизу міста Конін на заході Польщі, постраждало 12 українців та двоє поляків.

Про це повідомив речник поліції міста Конін Марцін Янковський, - пише Укрінформ.

З його слів, аварія сталася у п'ятницю близько сьомої ранку за київським часом.

“12 громадян України їхали в автомобілі Ford Transit, яким керував 27-річний українець. Імовірно, він їхав зашвидко і тому на повороті виїхав на протилежну смугу руху, спричинивши лобове зіткнення з автомобілем Opel Vectra, у якому перебувало двоє громадян Польщі”, - заявив Янковський.

Згідно з попередніми даними, українці їхали бусом до Польщі на роботу.

Фото з місця зіткнення автомобілів опублікувало польське видання iturek.net.



Зі слів Марціна Янковського, усі 14 постраждалих унаслідок ДТП доправлені до трьох шпиталів – у населених пунктах Конін, Турек і Коло.

У більшості постраждалих - переломи кінцівок, стан двох людей є серйознішим. Трьох постраждалих довелося діставати з автомобіля за допомогою гідравлічних пристроїв.

Зі слів речника поліції міста Конін, якщо водію-українцю буде висунуто обвинувачення у спричиненні ДТП, йому загрожуватиме ув’язнення на строк до трьох років. Натомість, якщо його звинуватять у доведенні до катастрофи у дорожньому русі, оскільки постраждало більше п’яти людей, то йому може загрожувати і до десяти років ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus