USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У ДТП в Луцьку постраждало троє осіб

4 Лютого 2017 16:12
На рівненському кільці в Луцьку зіткнулися автомобілі «Лада» та Opel, у результаті чого три особи постраждали.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 4 лютого, приблизно о 15:15. На рівненському кільці на в’їзді до Луцька не розминулися автомобілі Opel і «Лада». Зі слів інспектора патрульної поліції, водій Opel не надав перевагу в русі іншому легковику, тож машини зіткнулися, пише ВолиньPost.

У результаті аварії автомобілі отримали значні механічні ушкодження. Також три особи постраждали.

На місце ДТП прибули два екіпажі патрульної поліції та дві карети швидкої допомоги. Одному із водіїв медики надають допомогу на місці аварії, а жінку доправили до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 4 Лютого 2017 19:37
«Водій Опеля мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, від алкотестера відмовився, чим визнав те, що «виживав». Зазначимо, що цього чоловіка торік у березні вже зупиняли за водіння у нетверезому стані. І цього разу він їхав без прав.»-інформвція сайту «V24»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus