USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Домінікані автобус з туристами потрапив у ДТП, 12-річна дівчинка втратила руки

27 Листопада 2019 09:42
У Домініканській Республіці автобус із російськими туристами зіткнувся з вантажівкою неподалік від міста Ігуей.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Diario Libre.

Відзначається, що в автобусі, який прямував в аеропорт, перебували 39 туристів з РФ і водій домініканець. За попередніми даними, серед потерпілих є діти.

Посольство Росії у Венесуелі (за сумісництвом у Республіці Гаїті та Домініканській Республіці) підтвердило факт ДТП й уточнило, що всі 39 російських туристів живі.
За словами дипломата, одній з росіянок, 12-річній дівчинці, довелося ампутувати обидві руки. Він уточнив, що майже всі постраждалі в інциденті – москвичі, і підтвердив наявність серед них від трьох до дев’яти дітей.
Росіяни, які потрапили в ДТП, поїхали в Домінікану від туроператора Anex Tour, всі вони були застраховані в компанії ERV.

Як вказали в турагентстві, зараз в лікарнях перебувають 27 осіб. Життю 20 з них нічого не загрожує, стан семи інших оцінюють лікарі.

В агентстві також повідомили, що серед постраждалих троє дітей у віці 5 і 12 років, двоє з яких залишаються в лікарні.

За попередніми даними, автобус прямував в аеропорт. Несподівано на трасу перед ним вискочила вантажівка. Водій автобуса різко загальмував, але все одно перекинувся, вантажівку знесло з дороги, пише "РИА Новости".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus