USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Ця країна вбиває дітей власними силами», - журналіст про трагедію у Кемерово

27 Березня 2018 22:29
Росія своїми силами вбиває населення країни. Таку думку висловив журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook, повідомляє РБК-Україна.

"Справа в тому, що Путін тут абсолютно ні при чому. Це ваш великодуховний зайвохромосомний народ вбив цих дітей. А зовсім не Путін. Інфантилізм, ідіотія та нездатність вибудувати логічні зв'язки переважної більшості населення цієї території - і вбили цих дітей", - написав він. Журналіст зазначив, що "розумові центри, що відповідають за логічні ланцюжки, атрофовані повністю" у російського суспільства.

"Що роблять у всьому світі після подібного? Проводять мозковий штурм. Розбирають трагедію по секундах, по кісточках, за складовими. І потім, на основі проведеного аналізу, вживають усіх можливих заходів для запобігання подібного", - додав журналіст.

"Зі школи починають дітям пояснювати, що таке розум і як ним користуватися. Щоб, коли вони виростуть, в голову нікому не прийшло замкнути дітей в кінотеатрі. Або давати хабар пожежним. Або брати його. У Росії це неможливо", - написав Бабченко.

Журналіст вважає, що незабаром трагедія забудеться, але ніхто не витягне належний урок.

"Не Путін будував торговий центр. Не Путін відключав сигналізацію. Не Путін замикав дітей. Не Путін покірно підписує записки про нерозголошення і боїться назвати своє прізвище, коли розповідає про те, як згоріли його діти. Ця країна пречудово вбиває своїх дітей власними силами, без всякого Путіна", - додав Бабченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 27 Березня 2018 22:52
Шо меле цей придурок?!
Анонім2 до Анонім Показати IP 28 Березня 2018 09:22
Він меле про те. що расєя деградує. Вєлікая расєя тільки в головах росіян, а насправді є те, що є - велика вонюча куча г.вна!
Док Показати IP 28 Березня 2018 00:30
Що ти наступний.
Пересічний Показати IP 28 Березня 2018 07:22
А це видно не кожному дано зрозуміти. Правду він каже.
Лучанка Показати IP 28 Березня 2018 07:37
Аркадій Бабченко - це приклад людини, котра від власної ненависті навіть не може зрозуміти до якого ступеню духовної деграції вона дійшла. У ці дні, коли у твоїй (він громадянин Росії, я так розумію) країні траур по загиблих у Кемерово (де, нагадую, більшість - діти) ця журналістська істота знайшла зайвий шанс пропіарити себе на своїй ненависті до країни в якій народився, виріс, отримав освіту . Тобто ненависть до своєї країни вища ніж людське співчуття, ніж скорбота по дітях, котрі ні в чому не винні.Що втратила Росія в обличчі такої особи? І що отримали ми, українці? І взагалі, ВН, сьогодні траур у Росії. Загинув не Путін, а діти!!!
уважний до Лучанка Показати IP 28 Березня 2018 09:46
ти припарена. де він піариться?? він пише шо люди самі себе гублять і шо єдиний вихід спастись - емігрувати. де піар???
Я Показати IP 28 Березня 2018 08:48
Правду каже, і в нас все те саме...
до Аноніма Показати IP 28 Березня 2018 09:26
Він не придурок, на відміну від декого. І каже правильні речі. Джерелом влади по всіх конституціях демократичних держав є народ. Але коли народ забиває на свої обов'язки - контролювати владні органи. Тоді люди і мають, те , що мають.
до Лучанки Показати IP 28 Березня 2018 09:34
жіночко, якщо Ви жіночка і лучанка. А чи не думаєте Ви, що навіть із страшних подій потрібно робити правильні висновки, щоб такі події більше не повторились? І що неправильного написав Бабченко? І звідки Ви знаєте, чи йому ця подія не болить більше ніж Вам?
Відповідаю до до Лучанки Показати IP 28 Березня 2018 09:59
А що, лучанка може тільки підтримувати такого журналіста як Бабченко, коли його пост пронизаний тільки ненавистю до свого народу, а не співчуттям чи скорботою. Якщо Ви особисто того не відчули, то Ви просто не здатні співчувати і у Вас так само ненависть до Росії вища за загальнолюдські цінності. І чому я маю думати так як Ви? І чому Ви рахуєте, що тільки Ви мислите правильно? На Ваш погляд луцька жіночка повинна не співчувати рідним загиблих дітей, бо вони росіяни?
до Лучанки Показати IP 28 Березня 2018 09:40
і до речі. У ваших словах споглядається не так жаль за загиблими, земля їм пухом, як можливість показати громадянинам України, який же НЕГІДНИК Бабченко - -------- це приклад людини, котра від власної ненависті навіть не може зрозуміти до якого ступеню духовної деграції вона дійшла. У ці дні, коли у твоїй (він громадянин Росії, я так розумію) країні траур по загиблих у Кемерово (де, нагадую, більшість - діти) ця журналістська істота знайшла зайвий шанс пропіарити себе на своїй ненависті до країни в якій народився, виріс, отримав освіту . Тобто ненависть до своєї країни вища ніж людське співчуття, ніж скорбота по дітях, котрі ні в чому не винні.Що втратила Росія в обличчі такої особи? І що отримали ми, українці? І взагалі сьогодні траур у Росії. Загинув не Путін, а діти!!! ------------------ Якщо Вам так шкода дітей, Ви могли б просто написати - давайте помолимось, зберемо якісь кошти і т.д. Замість цього Ви написали ------------------------
До всіх думаючих сво Показати IP 28 Березня 2018 09:42
Зверніть увагу, які коменти, і з якою швидкістю набирають відповідно плюси і мінуси.
Лучанин Показати IP 28 Березня 2018 10:16
Немає дна, немає... Якби воно було журналістом, то малювало би "картину" іншими тонами, сприйнятними на слух та око. Краще б, не переписували б пости всяких недо***, а розкрили б очі на той самий Порт-Сіті та Промінь, вам же ж туди теж заходити колись доведеться і не дай Боже... Вони висновки зроблять, бо виходу іншого вже немає, а от коли ми зробимо свої, знову будемо вчитися на своїх помилках? Хоча, хто зараз вчиться.
Іван Показати IP 28 Березня 2018 11:33
Ви бы лучше за ситуацией в своей стране следили. Не пойму я Вашего интереса к чужому для Вас государству.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus