USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Трирічний хлопчик впав з четвертого поверху, але вижив

15 Вересня 2011 17:23
Трирічний волинський хлопчик вижив після падіння з балкону четвертого поверху – нині лікарі виходжують травмовану дитину.

Як розповів виконуючий обов’язки головного лікаря Камінь-Каширської центральної районної лікарні Іван Долюк, 13 вересня до медустанови потрапив маленький хлопчик з серйозними травмами, які він отримав після падіння з балкону.

Медики констатували у дитини забій грудної клітки, зміщення кісток тазу та перелом ноги.

Дитина перші два дні перебувала у реанімаційному відділенні, а вже 15 вересня хлопчика перевели у травматологічне.

«Зараз стан дитини покращується. Ми зробили все, що могли. Наклали гіпс, знеболили. Він вже дивиться мультики, сміється», – розповів лікар.

Чи це недогляд матері чи дитячі пустощі лікар говорити не береться. Проте розповідає, що мати ніби вийшла ненадовго з дому, забувши зачинити балкон. Малюк вийшов на балкон і, сам того не розуміючи, проліз крізь перила і впав на асфальт.

Падіння з четвертого поверху обійшлось для дитини порівняно успішно, каже Іван Долюк та додає, що на Камінь-Каширщині дитячий травматизм трапляється часто.

«То з велосипеда дитина впаде, то з воза. Але з балконів – то рідкість, звичайно», – поділився він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus