USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Троє лучан викрали гроші з каси магазину

17 Грудня 2012 17:10
Поки двоє лучан відволікали продавця, третій крав гроші.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, до чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області із заявою про крадіжку звернулася 26-річна мешканка обласного центру. Дівчина повідомила, що невідомі хлопці викрали з магазину, де вона працює, гроші.

Під час спілкування з працівниками магазину правоохоронці з’ясували, що зловмисники раніше неодноразово бували у цьому магазині. Щоправда, ніхто не знав їх особисто.

Провівши ряд заходів, дільничні затримали зловмисників. Ними виявилися мешканці обласного центру віком 31, 33 та 37 років. Раніше всі учасники «бригади» вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Ввечері хлопці прийшли у магазин, де все розіграли за заздалегідь спланованому сценарію. Доки спільники відволікали увагу продавців, один із них викрав гроші – майже дві тисячі гривень. Кошти знаходилися не у касовому апараті, а лежали у картоновій коробці за прилавком одного з відділів магазину.

Наразі у справі відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus