USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Тропічний шторм «Баррі» у США перетворився на ураган

13 Липня 2019 22:07
Тропічний шторм «Баррі», який сформувався кілька днів тому в Мексиканській затоці, в суботу набрав сили урагану та загрожує південному узбережжю Сполучених Штатів.

Про це інформує Національний центр попередження про урагани США.

«Баррі» набув сили урагану, рухаючись до узбережжя Луїзіани", – зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що швидкість вітрів сягнула 75 миль/год (понад 120 км/год). За шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона, цей показник відповідає урагану 1-ї (з п'яти) категорії. Це означає, що стихія може заподіяти шкоду морській інфраструктурі, суднам на стоянці, деревам та легким будівлям. Водночас синоптики попереджають про небезпечний штормовий приплив, потужні зливи та поривчасті вітри.



Як повідомлялося раніше, ще до наближення стихії до узбережжя США, місцева влада залучила перші кроки для зменшення наслідків негоди. Станом на суботу 50 тисяч людей були відрізані від електропостачання. Раніше президент США Дональд Трамп запровадив режим надзвичайного стану у штаті Луїзіана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus