USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Теракт у Єрусалимі: ІД взяла на себе відповідальність за напад

17 Червня 2017 12:47
Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за напад на співробітницю ізраїльської прикордонної поліції, передає РИА Новости з посиланням на агентство Франс Прес.

Ізраїльська прикордонниця померла від ран, які вона отримала в результаті нападу палестинців у центрі Єрусалиму, повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, в п'ятницю, 16 червня, троє палестинців з ножами і пістолетом-кулеметом атакували поліцейських під стінами Старого міста і були вбиті вогнем у відповідь. У звіті про подію поліція пише, що бойовики спочатку відкрили вогонь біля Дамаських воріт, а коли на місце події почав висуватися патруль прикордонників, на них напав ще один озброєний ножем палестинець.

Перш ніж його застрелили, він встиг кілька разів вдарити дівчину-прикордонницю. Місцеві ЗМІ з посиланням на ізраїльських медиків повідомляють про ще щонайменше двох поранених в результаті нападу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus