USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сяде, бо незаконно «добував» мідь із кабелів. ВІДЕО

26 Лютого 2012 12:35
Майже рік метикуватий крадій на Волині безкарно знімав телефонні кабелі, витоплював мідь, а потім здавав її на пункт заготівлі брухту. За раз лиходій вторговував до 200 гривень, адже за допомоги свого винаходу за кілька годин примудрявся перетопити десятки метрів цінного дроту.
Про це првідомляє телеканал НТН.
За словами керівника Ківерцівського райвіділу міліції Олександра Басалика, на території району упродовж 2011 року було зафіксовано 11 крадіжок телефонних кабелів. А в 2012-му також вже було зареєстровано 3 крадіжки кабелів, по яких були порушені кримінальні справи. Однак особу, яка була причетна до крадіжок, міліція ніяк не могла встановити.
Працював лиходій вночі. Тривалий час парубкові таланило, він непомітно тікав із краденим. Та таки погорів завдяки пильності дільничних інспекторів.
Крадій використовував звичайнісінький гак. Здебільшого, такі використовують, щоби витягати відро. Та кілька секунд нехитрих маніпуляцій – і селянський реманент перетворюється на знаряддя злочину. Дотягується до всього, що за 5 метрів над головою. Автор-розробник «ноу-хау» - 26-річний Ігор. Ганялися за ним міліціянти майже рік.
«В три години ночі оперативно-розшуковим заходами було виявлено громадянина, який йшов з сумкою. При перевірці документів, він їх не мав, але мав при собі пласкогубці, що могли бути знаряддям злочину», - каже виконувач обов’язків керівника сектору Ківерцівського РВ міліції Сергій Воробйов.
Мав при собі перехожий і телескопічного гака. А ще - об'ємну торбу для поцупленого дроту. Пояснити, для чого йому все це - спромігся лише в райвідділку.
Затриманий Ігор зізнався: думав припиняти незаконний заробіток, але не було постійної роботи. За одну ходку він заробляв 120-150 гривень.
Проти крадія порушили кримінальну справу. За свій незаконний заробіток молодик може 5 років провести за ґратами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus