USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Світ покинув легендарний «містер Трололо»

4 Червня 2012 12:37
Народний артист Росії Едуард Хіль помер на 78-му році життя в Санкт-Петербурзі.

Про це інформує ТСН з посиланням на РІА «Новости».

Так, наприкінці травня стало відомо, що артист переніс інсульт і був госпіталізований до Маріїнської лікарні, а потім переведений у відділення анестезіології-реанімації Інституту імені Полєнова. Його стан оцінювався як тяжкий.

Довідково:
Едуард Хіль народився 4 вересня 1934 року в Смоленську. Під час війни був в дитбудинку під Уфою.
Музичну кар'єру почав в 1960 році після закінчення Ленінградської консерваторії. З кінця 1970-х викладав у Ленінградській державній академії театрального мистецтва, вів програму на телебаченні
З голосом Едуарда Хіля асоціюються такі відомі пісні, як «С чего начинается Родина?», «У леса на опушке...», «На безымянной высоте», «А люди уходят в море», «Как провожают пароходы» «Ах, море, море», «Лесорубы», «Человек из дома вышел», «Ходит песенка по кругу», «Это было недавно, это было давно», «Голубые города», «Как хорошо быть генералом», «Зима», «Березовый сок», «Солнечная баллада», «Два брата», «Лунный камень», «Пора любви», «Не плачь, девчонка» тощо.
У 2010 році Хіль пережив другий сплеск популярності - тоді в Інтернет був викладений відеокліп з виступом співака, записаний ще в роки його молодості. Ролик, в якому Хіль виконує вокаліз «Как я рад, ведь я, наконец, возвращаюсь домой!», став дуже популярним - він набрав понад 5 мійльйонів переглядів і понад 13 тисяч коментарів за кілька місяців.
Неповторне звучання і стиль Хіля зробили пісню трендовою. Співак став відомий багатьом зарубіжним слухачам, які назвали його пісню «Трололо», а самого виконавця – «містер Трололо».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus