USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сперечався про дівчину – отримав ножем у живіт

23 Квітня 2012 15:58
До лікарні із ножовим пораненням у живіт шпиталізували 19-річного лучанина Сергія. Як з’ясувалося, його поранив ровесник Ярослав у запалі суперечки про дівчину, яка подобається обом юнакам.
Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.
На вихідних 20-річний мешканець Луцька Ярослав запросив до себе у гості двох знайомих: 19-річних Сергія та Ярослава.

Хлопці вирішили випити. За чаркою розмовляли про різне, обговорювали «глобальні» проблеми людства. Коли справа вже йшла до ранку, молодики добряче захмеліли і завели розмову про дівчат.

Тут погляди юнаків дещо різнилися, а згодом взагалі виявилося, що гостям – Сергієві та Ярославові – подобається одна й та сама дівчина. Після цього дружня розмова повільно почала переростати у сварку. Власник квартири, зрозумівши, що він тут зайвий, залишив хлопців удвох, а сам вийшов покурити.

Через кілька хвилин він почув, що друзі вже надто бурхливо з’ясовують стосунки, тож повернувся до них. Коли він зайшов до кімнати, побачив, що у хід уже пішли кулаки. У цей час 19-річний Ярослав схопив у руки ніж і вдарив ним у живіт Сергія.

Господар не розгубився: відразу викликав «швидку» та правоохоронців. Сергія госпіталізували в лікарню, а його друг зустрічав світанок уже у кабінеті слідчого Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області.

Як з’ясувалося, підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Наразі за цим фактом міліція порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Розбишаку затримали. На цей час він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького міськвідділу.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus