USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Смертельна аварія: легковик врізався у вантажівку. ВІДЕО

3 Квітня 2013 16:00
Чоловік загинув від отриманих травм після зіткнення його автомобіля Chevrolet Aveo із вантажівкою КамАЗ, за кермом якої був волинянин.
Про це повідомляє «Газета.ua».
Автомобіль Chevrolet Aveo на швидкості врізався у вантажівку марки КамАЗ 1 квітня, о першій ночі на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Бранів Корецького району Рівненської області. Водій легковика через отриманні травми загинув на місці пригоди. Його тіло доставили в морг Корецької райлікарні. За кермом вантажівки був 30-річний мешканець Волинської області. Він під час ДТП не постраждав.
«Пригода сталася біля автозаправної станції «WOG». За попередніми даними, 50-річний мешканець столиці, керуючі автомобілем Chevrolet Aveo допустив зіткнення з вантажівкою. Киянин їхав зі сторони Рівного у напрямку столиці. КамАЗ у цей час виїжджав з прилеглої території автозаправної станції», - розповів інспектор сектора зв'язків з громадськістю Рівненського обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus