USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Смертельне селфі: багатодітний батько впав зі скелі в Туреччині під час фотосесії

7 Січня 2018 22:56
Трагічний інцидент стався в перший день нового року у турецькому місті Шанлиурфі.

Бажання зробити ефектний знімок в свій день народження зіграло злий жарт з 39-річним жителем Туреччини - під час стрибка він не втримався на ногах і впав з 20-метрової скелі, пише Я і закон.

Приятель зняв останні секунди життя Халіла Дага на відео.

Після короткої прогулянки менеджер телефонної компанії запропонував товаришам піднятися на руїни фортеці Урфа, звідки відкривається прекрасний вид на місто і Велику мечеть.

Тоді Халіл, батько вісьмох дітей, вирішив продемонструвати свою спритність, зістрибнувши з півтораметрової скелі. Приземлившись на землю, він не втримав рівновагу, завалився на лівий бік і скотився з 20-метрової скелі.

Свідками події стали не тільки його приятелі, а й відвідувачі розташованого поблизу кафе. Саме вони першими і прийшли на допомогу імениннику та викликали на місце лікарів, однак врятувати чоловіка, який отримав серйозні травми, не вдалося - він помер дорогою до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шкорян Зіряк Показати IP 7 Січня 2018 23:17
Премія Дарвіна. Класичний сюжет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus