USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Рятувальники витягли з заметів «швидку» і автобуси. ФОТО

24 Березня 2013 13:11
Працівники УДСНС Волині протягом 23 березня витягнули зі снігових заметів автомобіль «швидкої допомоги» декілька рейсових автобусів і великогабаритних вантажівок.

Про це повідомляє УДСНС у Волинській області.

Протягом 23 березня пожежно-рятувальні підрозділи УДСНС Волинської області здійснили 15 виїздів. Під час аварійно-рятувальних робіт вдалося «врятувати» від снігових заметів 21 транспортний засіб (8 рейсових автобусів, 1 карету «швидкої допомоги», 12 автомобілів) і надати допомогу 70 громадянам.

Так, карету «швидкої допомоги» вивільнили із снігового замету у селі Любитів Ковельського району. У селах Свидники Ковельського, Хромяків Ківерцівського та Полиці Камінь-Каширського районів із снігових пасток рятувальники витягнули рейсові автобуси.

У Камінь-Каширському, Ратнівському, Рожищенському, Любешівському районах за допомоги пожежної техніки підвищеної прохідності здійснили буксирування великогабаритних вантажівок.

Працювали понад 30 одиниць пожежної техніки та 60 бійців особового складу підрозділів служби «101».
З метою запобігання випадків обмороження та травмування громадян внаслідок низьких температур у населених пунктах області продовжують діяти пункти обігріву, що розташовані при медичних закладах, в будівлях сільських та селищних рад.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Булька Показати IP 24 Березня 2013 14:56
"Протягом 23 березня пожежно-рятувальні підрозділи УДСНС Волинської області здійснили 15 виїздів для проведення. Під час аварійно-рятувальних робіт вдалося «врятувати» від снігових заметів 21 транспортний засіб (8 рейсових автобусів, 1 карету «швидкої допомоги», 12 автомобілів) і надали допомогу 70 громадянам." ви читаєте те, що пишете? Півречення з'їли, "вдалося «врятувати».. і надали допомогу"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus