USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Розшукали винуватця ДТП, у якій постраждали мама з сином

10 Січня 2013 15:27
Водія, автомобіль якого збив двох пішоходів, розшукали правоохоронці. Не допоміг постраждалим хлопець, каже, через те, що злякався та був у шоковому стані.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Нагадаємо, у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася на проспекті Волі, травмувалися і були госпіталізовані до лікарні мама з сином. Водій автомобіля Volkswagen Golf із місця аварії втік.

З місця події вилучили деякі деталі автомобіля. Вже за півтори години знайшли розшукуваний автомобіль Volkswagen Golf, який знаходився на одній із вулиць Луцька.
На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка, оглянувши транспортний засіб, встановила, що це авто дійсно потрапило у ДТП. Автомобіль доставили на арештмайданчик ВДАІ Луцького МВ.

«Уже наступного дня, провівши ряд заходів, розшукали і водія, котрий перебував за кермом на момент скоєння ДТП» – розповів начальник луцького міськвідділу полковник міліції Віталій Бортнюк.

Ним виявився 23-річний лучанин. Із його слів, він не надав потерпілим допомоги через те, що дуже злякався і був у шоковому стані.

Нині відкрите кримінальне провадження за статею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Чеширский Кот Показати IP 10 Січня 2013 15:34
Дурень. Только ухудшил свое положение. А может под хмелем или кайфом был. Теперь ищи хорошего адвоката и готовь много денег. В первую очередь - для лечения потерпевших, потом для ментов, ну и для "его чести".
тиць-здиць Показати IP 10 Січня 2013 19:03
Навірняка і права купліни ілі вапщє іх нєт.
небайдужа Показати IP 10 Січня 2013 19:53
Бажаю йому тільки одного-ЩОБ З ним ВЧИНИЛИ ТАК САМО!!!АБО З ЙОГО РІДНИМИ!
Чеширский Кот до небайдужа Показати IP 11 Січня 2013 10:10
Жизнь очень непредсказуема. Вы, даже того не зная, можете очутиться с ним родственниками. Желайте дальше.
Док Показати IP 11 Січня 2013 08:57
Мудило!
:-( Показати IP 11 Січня 2013 10:06
А шо ж тут такого! Он Меладзе на переході угробив жінку, тож вся країна йому співчуває, кажуть, що "з кожним може статись" сю-сю,сю-сю, а цього дурня розтерзати готові,он прокльони вже пішли в хід, хоча рідні його тут при чому? Суспільство подвійних стандартів.
трах! Показати IP 11 Січня 2013 13:34
меладзе нікуди не втікав, а зупинився, викликав медиків і міліцію. допоміг рідним загиблої. а що зробило те чмо? ось вам подвійні стандарти.
Змія Я Показати IP 11 Січня 2013 14:36
Перш за все того "чма" потерпілі в лікарні, а Меледзина на цвинтарі. А по друге Меладзе уже п"ятдесятник скоро стукне, а "чму" ледь за двадцять,тому й реакція різна,що у "чма" був переляк і шок можна й не сумніватись, а по третє у Меладзе за плечима купа бабла, адвокатів, жалісників і впливових друзів і він добре знав що йому ну нічогісінько не буде в будь-якому випадку, ну в крайньому разі позбудеться свого гонорару за один концерт, саме на стільки, як пишуть, він "допоміг" рідним загиблої. А подвійні стандарти рулять, ніскілечки не бачу причини, чому Меладзе цяця, а луцький - кака, чому одного мають зрозуміти і простити, а другого з"їсти.
Знаюча до Змія Я Показати IP 14 Січня 2013 16:44
Жінку і дитину ця сволота збила на пішохідному переході. Переляк??? Шок??? Ахаха. А більше не хочете? А якщо припустити, що у людини вже грішок подібний водився? І з місця аварії він димонув якраз через той грішок, бо знав, що йому в майбутньому за таке світитиме. А мама в лікарні з хлопчиком, да. І грошей там- кіт наплакав. А лікуватись- ойойой, на рік буде. Це якесь 23-річне нелюдь.
Мишко Показати IP 11 Січня 2013 18:19
Не суди, ы не судим..Всы ми помиляэмся. Шкода, що втікав...Не по чоловічому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus