USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Розпалюючи грубку, ледь не згорів заживо

16 Березня 2012 15:52
У Ратнівському районі чоловік не міг розпалити грубку ‒ відсирілі дрова не хотіли горіти. Не довго думаючи, вирішив допомогти собі бензином. Відтак, не лише запалив дрова, а й сам мало не згорів.
Про це повідомляє газета Вісник+К.
Ніякої пожежі не було, але від вогню постраждав мешканець села Видраниця, що у Ратнівському районі. 38-річний Іван обгорів майже на 70% і тепер перебуває в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні.
Сестра чоловіка розповіла, що Іван, аби підпалити в грубці, взяв каністру з бензином. У результаті загорілися не лише відсирілі дрова, а й він сам.
Рятуючи чоловіка, постраждала і його дружина Тетяна. Жінка вихопила в нього з рук палаючу каністру, винесла на двір і кинулася назад гасити чоловіка. В результаті й сама отримала опіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 16 Березня 2012 20:12
Солярку в село не завезли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus