USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Рівняни блокували в'їзд до луцької поліції через конфлікт на трасі

22 Серпня 2016 14:46
Водій, на якого винесли постанову, з товаришами блокував в’їзд в Управління патрульної поліції. Люди приїхали з метою написання скарги - вимагають скасувати постанову, адже переконані, що її винесли неправомірно.

21 серпня, близько 6 години ранку, декілька осіб блокували в’їзд в Управління патрульної поліції у Луцьку. Люди, які назвались «активістами», заважали перезмінці та вчиняли провокативні дії щодо патрульних, - повідомиляють у прес-службі луцьких патрульних у Фейсбуці.

Згідно з попередньою інформацією, в цих осіб з Рівного трапився конфлікт з луцькими інспекторами на посту в Цумані, тож вони вирішили приїхати в Управління, щоб вимагати скасування адмінматеріалу, - йдеться у повідомленні.

Натомість патрульні запевняють, що склали постанову правомірно.

"Близько 23 години, 20 серпня, одного з учасників блокування зупинили на посту в Цумані, оскільки він рухався у крайній лівій смузі, а не в крайній правій, чим скоїв адміністративне правопорушення, тож на нього склали постанову за частиною 2 статті 122 КУпАП, що тягне за собою накладання штрафу в розмірі 425 гривень. Усе це зафіксовано на бодікамеру патрульних поліцейських. Однак близько 6 години ранку водій з групою підтримки прибув на вулицю Залізничну, 15, аби вимагати скасування постанови. Понад 2 години вони блокували доступ працівників в Управління", - пишуть у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, особами спілкувались командир батальйону та інспектор відділу моніторингу. Вони наголосили чоловікам, що ті можуть оскаржити адмінматеріали чи дії патрульних в судовому порядку, згідно з законодавством.

Інспектор відділу моніторингу переконує, що перед тим, у телефонному режимі, пояснював у чому суть здійсненого правопорушення та чому винесена постанова. Однак особи продовжували стояти на своєму й вимагати скасування постанови, при цьому, зі слів патрульних, висловлювались некоректно.

Патрульні вважають, що ці люди прибули під Управління з метою вчинення провокацій, на місце викликали слідчих, які з’ясують, чи є в діях осіб ознаки кримінального правопорушення через втручання в діяльність працівників правоохоронного органу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
незрозуміло Показати IP 22 Серпня 2016 14:47
у чому суть порушення? їхав у лівій полосі а не в правій? це порушеня???
шо незрозуміло до незрозуміло Показати IP 22 Серпня 2016 15:07
Почитай ПДД, перед тим як "блєстати умом" в коментах. І взагалі ходи пішки, Боже збав від таких водіїв.
Анонім до шо незрозуміло Показати IP 22 Серпня 2016 19:58
я не водій, хіба майбутній. Просто цікаво чому це порушення, може хтось скаже
Анонім до Анонім Показати IP 23 Серпня 2016 09:10
порушення не було, якщо збиралися повертати наліво. Причепилися просто
Анонім до шо незрозуміло Показати IP 22 Серпня 2016 20:00
при тому що поліція не пояснює взагалі, тому й сумніви щодо їхньої "правомірності"
Дуб до Анонім Показати IP 22 Серпня 2016 22:23
А шо поліція має доказувати?? Чи може тебе поліція має ПДД вчити?? Відкрив книжечку, читаєш і не задаєш дурних питань отчєго да пачєму. Чуваки, будучи активістами незрозуміло чого і кого (може за гендерну рівність мавп капуцинів, а може проти дискримінації одностатевих стосунків в стаді слонів), порушили ПДД і отримали за це постанову, що є закономірним наслідком. І замість того, щоб проявити громадянську відповідальність і сплатити штраф за скоєне порушення, приїхали бикувати до відділку поліції, що більше нагадує поведінку не громадських активістів, а банальних активів чи пасивів чи як їх там по народному.
Анонім до Дуб Показати IP 23 Серпня 2016 09:11
"рухався в лівій смузі" - а ліва смуга не для авто? не написали ж що не збиралися повертати ліворуч
київ до незрозуміло Показати IP 22 Серпня 2016 23:18
і справді, професійні журналісти з прес-служби поліціїї мають пояснити суть порушення, чому там не можна рухатись лівій смузі. А то виглядає *ибілкувато, особливо якщо новину читають немісцеві. Мінус прес-службі луцької поліції
Анонім Показати IP 22 Серпня 2016 14:59
а хіба вже не існує правила журналістики подавати в матеріалі дві точки зору чи ВН прес-служба поліції?
лучани Показати IP 22 Серпня 2016 15:04
Потрібно було закрити на три доби цих хуліганів, а машину відправити на штраф площадку. Забагато розяснюють, потрібно поліції жорстокіше діяти з бидлом.
Дарвін Показати IP 22 Серпня 2016 15:04
Зараз всі активісти. Не хоч працювати - в активісти, порушуєш закон - в активісти, хочеш виділитись з натовпу, а Бог не дав розуму - йди в активісти і т д. Рівненську бидлоту канєшно нада було скрутити і дати пару палок ( ну як в країнах Європи чи США за такі дії зробили б), ну але то таке. Еволюція рано чи пізно вибракує такого плану індивідуумів з цивілізованого суспільства нашої країни, як елемент, що не несе ніякої користі, а лиш паразитує на праці нормальних людей. Природа то велика сила.
Юрій до Дарвін Показати IP 22 Серпня 2016 15:39
Згідний на 100%! А іще можна було би кваліфікувати , як напад на держ. об'єкт, та застосувати вогнепальну зброю, щоб наступний раз інші "активісти" (особливо з інших міст) були більш обачні.
111 Показати IP 22 Серпня 2016 15:14
може людина розвертатися хотив
віто Показати IP 22 Серпня 2016 16:40
Стикався з таким на цуманьському посту і не можу зрозуміти: чому просто не попередити водія? Очевидно, поліціянти заробляють "бали" у начальства, адже "попередження" до справи не пришиєш...
Вадітєль до віто Показати IP 22 Серпня 2016 20:22
А й справді, чому не попередити і відпустити. І з пяними так само - нащо права забирати на рік, прочитав лєкцію о пользє молока і врєдє алкоголя, взяв чесне слово, що більше за рульом ні-ні і хай їде собі чоловяга. Правила вони ж для лахів, а ми посвідчення придбали, нам ті правила пох....
Петрович Показати IP 22 Серпня 2016 17:02
Їхати треба з правої сторони,як їздять в Польщі чи в Німеччині
555 Показати IP 22 Серпня 2016 17:08
тепер не водії, а наглота. Дубинки треба застосувати, а не дивитись як босота блокує роботу
водій Показати IP 22 Серпня 2016 17:24
зробити платий проізд шлагбаум поставити як мер луцька...між областями...))))))0
Опа Показати IP 22 Серпня 2016 21:15
Капєц поліція вийшла і мавпам щось пояснює. Треба було почки тим мавпам пепевірити прутом.
ДАІ Показати IP 22 Серпня 2016 21:58
усі такі розумні, поясніть чому ще досі Паша Данильчук, поліцейський Мерчук і ко# досі ще не у тюрмі за напад на Цуманьський пост у 2014, коли забрали зброю у даішніків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus