USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Пияки на Волині спровокували пожежу - довелося рятувати вагітну. ВІДЕО

18 Жовтня 2012 16:13
Через сусідів-пияків на Волині ледь не загинула вагітна жінка.

Про це інформує НТН.

В селі Жовтневому, що на Волині, зайнялася квартира у двоповерховому будинку. Полум'я за лічені хвилини перекрило людям вихід із під'їзду.
Цей будинок на вулиці Перемоги, розповідають, поганої слави зажив давно. Головне, через мешканців на першому поверсі.
П'янки у них постійно: і вдень, і вночі. І сходки тут постійні, - зауважили мешканці будинку.

Через ласих до гульок сусідів одинадцять сімей будинку живуть, як на пороховій діжці. Пожеж за цими дверима було чотири. Коли зайнялося уп'яте, мешканець оселі на другому поверсі повертався з крамниці. Удома залишилася вагітна дружина. Чоловік пригадує: через задимлення бійцям МНС довелося рятувати її за допомоги пожежної драбини.

Командир відділу пожежної частини Нововолинська Василь Тимощук зазначив: «Було дуже велике задимлення і жінка панікувала. Боялася за своє життя. Я коли виліз до неї по висувній драбині, допомагав їй ступити перші кроки далі - вона помалу сама».

«В неї був страх, переляк. Забрала швидка. Поміряли тиск - він завеликий був. Не відчувала рухів дитини», - додав оносельчанин постраждалої Віталій Деркач.

Коли мешканців усіх квартир евакуювали, рятувальники додатково перевірили сходи і квартири. Як виявилося - недаремно: із помешкання, де зайнялося, винесли непритомного пияка. Надворі він прийшов до тями. Чому виникла пожежа - поки невідомо, проте в МНСівців вже є версії.

Заступник керівника пожежної частини Нововолинська Руслан Безека, зокрема, висловився: «Перша – необережне поводження з вогнем при палінні цигарки безпосередньо мешканцями цієї квартири, яка загорілась. І друга - коротке замкнення електромережі в квартирі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus