USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

П’яний водій керував несправним автобусом у Луцьку. ФОТО

15 Червня 2013 14:35
Водія, який керував автобусом у нетверезому стані, затримали у Луцьку.

Про це інформували в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Так, за кермом автобусу «ПАЗ-32051» знаходився нетверезий 34-річний мешканець Луцького району. Водій вів себе неспокійно, постійно палив та уникав розмови з працівниками ДАІ. Автобус зупинили у Луцьку, коли той рухався по вулиці Рівненській, у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів під назвою «Автобус-2013».

Під час огляду автобусу працівники ДАІ встановили, що він має технічні несправності: місцеве пошкодження шин і несправність рульового керування. Окрім цього, водій зберігав автобус, який використовується для перевезення пасажирів на комерційній основі, поза встановленим місцем стоянки та керував ним у стані алкогольного сп’яніння.

Згодом водій зізнався, що напередодні ввечері вживав пиво.

Згідно з чинним законодавством, державтоінспектори відносно водія склали три адміністративні протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та за частиною 8 статті 133-1 (Порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом) та за частиною 1 статті 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.

Автобус затримали та доставили на майданчик тимчасового затримання Луцька.

Окрім цього, працівники відділення локачинського райвідділу міліції приблизно о 9 годині під час відпрацювання Луцька по вулиці Ківерцівській зупинили автобус «Mercedes-Benz 312», за кермом якого перебував 34-річний лучанин.

При перевірці документів встановили, що водій керує транспортним засобом, не маючи відповідної категорії для керування автобусом, а також не пройшов обов’язковий передрейсовий медичний огляд. Відповідно і транспортний засіб прийшов передрейсовий контроль технічного стану.

Згідно з чинним законодавством, ліцензійну картку тимчасово вилучили, а автобус затримали на майданчик тимчасового затримання.

Наразі проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus