USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Психотропи, пістолети та ножі: на Ковельщині спіймали трьох наркоділків. Фото

29 Грудня 2020 15:11
Зловмисників виявили в одному із сіл Ковельського району одразу після того, як один із них отримав відправлення із забороненими речовинами. За скоєне громадянам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Подія трапилась 28 грудня близько 14.00 години, інформує пресслужба волинської поліції.

У селі Білин Ковельського району правоохоронці виявили 30-річного волинянина, який отримав відправлення із забороненими речовинами. Всередині поліцейські виявили 105 таблеток MDMA. Психотропи вилучили та направили на відповідні експертизи.

Також затримали і двох спільників зловмисника, які перебували неподалік. В одного із чоловіків, 40-річного ковельчанина, правоохоронці виявили два пістолети, два ножі, кайданки, три згортки Альфи «PVP» та два мобільні телефони. Інший, 34-річний громадянин, мав при собі пістолет, згорток Альфи «PVP», ніж та мобільний телефон. Все це вилучено.

За цим фактом слідчі Ковельського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту вчинені за попередньою змовою групою осіб. Якщо вину зловмисників доведуть, їм загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus