USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Правоохоронці зловили торгівця опієм та «любителя макових пиріжків»

21 Серпня 2012 16:25
«На гарячому» затримали чоловіка, який намагався продати опій ацетильований, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків у Ковелі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, 34-річний ковельчанин організував наркотичний бізнес, який, мовляв, приносив йому непогані прибутки. Сировину для наркотичних засобів чоловік збирав по всьому району, а потім вдома, маючи певні навики і необхідне для приготування опію ацетильованого обладнання, готував «товар» для подальшої реалізації. Загалом спритник продавав наркотичні засоби молодим людям.

Отримавши оперативну інформацію, правоохоронці «на гарячому» затримали торговця дурманом. Під час обшуку у чоловіка виявили близько 15 сантиметрів кубічних опію ацетильованого, який за цінами чорного ринку вартує 3000 гривень.

З’ясувалося, що незадовго до цього вночі ковельчанин поїхав в район у пошуках сировини. У селі Велицьк на земельній ділянці, що належить місцевому 50-річному мешканцю, викрав 105 рослин снодійного маку, який, зі слів господаря, є самосівом і ріс, так би мовити, для приготування пиріжків. Згодом зловмисник «зварив» наркоречовину, яку й намагався збути. Вдома у нього також вилучили макову соломку та обладнання для приготування наркотичних засобів.

Нині правоохоронці проводять перевірку, вирішується питання про порушення щодо ковельчанина кримінальної справи за статею 307 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а щодо «любителя макових пиріжків» – за ст. 310 - посів або вирощування снотворного маку чи конопель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus