USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Правоохоронці шукають жінку, яка залишила новонародженого на вокзалі. ВІДЕО

15 Листопада 2012 09:42
Жінку, яка лишили немовля на залізничній станції «Турійськ» розшукують правоохоронці. Просять усіх, хто має будь-яку інформацію щодо інциденту, повідомляти їм.

Про це повідомляє ТЦ «Ковель».

Несподівану знахідку залізничники виявили вчора вранці, близько 7:15, одразу після прибуття на станцію «Турійськ» дизель-поїзда, який їхав із Ізова до Ковеля.

На місце події оперативно прибула міліція та машина «швидкої». Медики доправили немовля в Турійську центральну районну лікарню, де новонародженого оглянули спеціалісти педіатричного відділення.

Хлопчик має 3 кілограми 550 грамів ваги і 50 сантиметрів зросту. Почувається добре. Окрім медиків новонародженим вже опікуються і представники районної організації Товариства Червоного Хреста.

Ідентифікацією особи, яка залишила новонародженого на вокзалі в звичайній господарській сумці, переймаються працівники транспортної міліції. Нагадаємо, правоохоронці також повідомили, що на вокзалі немовля було загорнуте в коричневу ковдру з квітковим орнаментом. В сумці також виявили кофту помаранчевого кольору із нашаруванням речовини біологічного походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 15 Листопада 2012 10:01
Побігла робити нового...
MI6 Показати IP 15 Листопада 2012 13:26
Відайте дитину в СБУ на виховання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus