USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Позичав гроші - забирав силою обладнання

20 Лютого 2012 17:47
Щоб повернути позичене, волинянин забрав із гаража свого боржника низку обладнання. Однак такий сценарій не сподобався боржникові, який заявив до міліції.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

До Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення жителя села Будятичі Іваничівського району 32-річного Віталія, що після півночі з його гаража у Нововолинську невідома особа відкрито заволоділа компресором, зварювальним апаратом, DVD-програвачем, фарбою та шпаклівкою для фарбування автомобіля.
Сума збитку сягнула 5000 гривень.

Правоохоронці встановили: напередодні до Віталія прийшов знайомий, якому чоловік заборгував гроші і довгий час не віддавав. Тому 22-річний Денис разом із боржником пішов у його гараж, де хлопець забрав перераховані речі, вартість яких мала компенсувати борг.
Віталієві такий розвиток подій не сподобався, тому він вирішив повідомити працівникам міліції, що речі забрали проти його волі.
Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus